ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

El semàfor del 9 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Débora García
Regidora de l'ajuntament de Reus (Cs)

Cs de Reus s'apunta al carro de VOX i fa arribar ara un escrit a la subdelegació del govern a Tarragona demanant que actui vers el segon ple municipal de nomenament de l'alcalde Carles Pellicer. Segons la formació liderada per Albert Rivera, la fórmula utilitzada pels regidors de la CUP tampoc va ser l'adequada en el segon ple després que el TSJC tombés el primer ple a instàncies de VOX. Una mostra mes de la batalla que disputen entre ells -també en l'àmbit local però de moment aliens als temes locals i de ciutat- els partits que integren la dreta constitucionalista per exercir el lideratge en la defensa dels seus postulats.

 
Joan Anton
President de l'Associació de Campings de Tarragona

Els campings tarragonins han experimentat una reinvenció total des dels seus inicis, a finals dels anys cinquanta del segle passat. Actualment, l'Associació de Campings de Tarragona compta amb una sexiantena d'associats d'arreu de la nostra regió i que s'han erigit en element indispensable del model turístic de la Costa Daurada i de les comarques d'interior. Dels primers campings, sorgits en finques agrícoles i més semblants al que avui entendríem com un lloc d'acampada que altra cosa, al boom dels anys 90 on el sector es va professionalitzar més amb bungalous, espais per caravanes i multitud de serveis i de comoditats pels usuaris.

 
Pau García
Patinador del Reus Deportiu

El patinador del Reus Deportiu nascut a Parets del Vallès s'ha erigit com a campió del món als World Roller Games en la categoria de Patinatge Artístic Individual Júnior. Aquesta competició s'està celebrant a Barcelona durant dues setmanes i consolida el García com a millor del món en la seva categoria, guardó que ja va guanyar a finals de l'any passat a França.