El semàfor del 15 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
María José Abella
Presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple

Gairebé 200 piscines de Tarragona han participat aquest cap de setmana en els actes del Mulla't per l'esclerosi múltiple. La malaltia afecta actualment uns 11.500 catalans i el 'Mulla't' és ja una tradició a l'agenda estiuenca de Catalunya per tal de donar visibilitat i recaptar fons pels afectats per la malaltia.

 
Pokers
Grup de música reusenc

Els Pokers diuen adéu i ho fan amb una gira de comiat aquest estiu. Una banda que va començar la seva carrera musical el 2008 i que tanca ara una etapa, tot i que amb nous projectes musicals sobre la taula per part dels seus integrants, Emili i Gerard. 'Viure', ha estat el senzill més populars d'aquest grup reusenc i quedarà per sempre en el record de milers de persones.

 
Santi Nomen
President de l'Associació Masia de Castelló

Un any més, un grup de joves han participat en el camp de treball que participa en la rehabilitació del poble deshabitat de Castelló, siutat entre Vandellòs i Masboquera. Una vintena de joves han realitzat tasques de rehabilitació al poble pensant ja en els preparatius del Pessebre dels Estels, una de les accions més populars de les que es fan en aquest nucli poblacional deshabitat.

"El semàfor del 12 de juliol de 2019" "El semàfor de l'11 de juliol de 2019"