El semàfor del 19 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jesús Féliz
Gerent de la TAP

La TAP es queda sense concerts per una sentència judicial motivada per les emissions que provoquen sorolls, desordres, crits i grups electrògens. L'Ajuntament ja ha dit que no recorrerà la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Tarragona per la qual cosa queden penjats els concerts de Manuel Carrasco, Marea i Beret a curt termini - no es poden celebrar concerts entre les nou de la nit i les set del matí - i les possiblitats de seguir realitzant actuacions musicals a la TAP a mitjà i llarg termini. L'empresa gestora de la TAP haurà de moure fitxa per sortir d'aquest adzucac.

 
David López Estebaranz
Administrador concursal del Reus Deportiu

El descens a Tercera del CF Reus ha deixat en una situació crítica la supervivència de l'entitat. L'administració concursal ha de prendre una decisió sobre la possible liquidació del club esportiu abans d'acabar el mes. Tot i que l'administrador concursal no és responsable de la situació actual del club, les solucions proposades fins ara no han prosperat i el Reus segueix en caiguda lliure cap a la seva fi. López Estebaranz s'està quedant sense marge i ara es dóna aquest període de temps final per decidir si baixa la persiana o no.

 
Carla Miret
Regidora de la Fira de Bandolers (ApC)

El món del bandolerisme s'ha convertit en un atractiu cultural i turístic a Alcover, més enllà de la Fira de Bandolers del mes d'octubre. Per segon any consecutiu es celebra el Festival Terra de Bandolers, una proposta complementària a la Fira i que convida a endinsar-se a l'entorn natural i patrimonial del municipi amb set espectacles de música, dansa, circ o gastronomia. El Festival arrenca aquesta nit a l'Església Vella amb una proposta Km. 0 de pallassos i acrobàcies.