El semàfor del 31 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Laia Estrada
Regidora de l'Ajuntament de Tarragona (CUP)

La CUP de Tarragona no es decideix i fa continuar el culebrot estiuenc per si entra o no al govern tarragoní. Després de setmanes de reunions, trobades, assemblees i més reunions arribem al mes d'agost sense una postura clara, passant de nou la pilota al govern i amb un panorama tan indefinit com a l'inici de les negociacions. Si entren a govern, perfecte. Si decideixen no fer-ho, també bé. Però caldria que prenguessin una decisió per definir d'una vegada el cartipàs definitiu i poder començar a treballar sense sensació de provisionalitat.

 
Marc Bigordà
Alcalde d'Els Garidells (ERC)

Els Garidells ha inaugurat les obres de millora i restauració de l'església parroquial de Sant Jaume. Un acord a tres entre Diputació, Ajuntament i Arquebisbat ha permès finançar aquestes millores necessàries al temple i que permetran de nou que els veïns i veínes del municipi puguin gaudir-ne amb més comoditat, i sobretot de forma més segura.

 
Luís del Olmo
Periodista i locutor de ràdio retirat

El Museu de la Ràdio Luís del Olmo s'ha ampliat recentment per millorar-ne les instal·lacions i reafirmar-se com el museu de la ràdio més important de l'Estat. Les obres de millora s'han fet a la planta baixa, molt erosionada per trobar-se arran de mar i ara l'espai ha quedat renovat i amb una gran sala de més de 130 metres quadrats adaptada al seu ús museístic. El museu acull més de 550 ràdios antigues de la col·lecció privada de del Olmo.

Més notícies de la categoria El semàfor