El semàfor del 31 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Laia Estrada
Regidora de l'Ajuntament de Tarragona (CUP)

La CUP de Tarragona no es decideix i fa continuar el culebrot estiuenc per si entra o no al govern tarragoní. Després de setmanes de reunions, trobades, assemblees i més reunions arribem al mes d'agost sense una postura clara, passant de nou la pilota al govern i amb un panorama tan indefinit com a l'inici de les negociacions. Si entren a govern, perfecte. Si decideixen no fer-ho, també bé. Però caldria que prenguessin una decisió per definir d'una vegada el cartipàs definitiu i poder començar a treballar sense sensació de provisionalitat.

 
Marc Bigordà
Alcalde d'Els Garidells (ERC)

Els Garidells ha inaugurat les obres de millora i restauració de l'església parroquial de Sant Jaume. Un acord a tres entre Diputació, Ajuntament i Arquebisbat ha permès finançar aquestes millores necessàries al temple i que permetran de nou que els veïns i veínes del municipi puguin gaudir-ne amb més comoditat, i sobretot de forma més segura.

 
Luís del Olmo
Periodista i locutor de ràdio retirat

El Museu de la Ràdio Luís del Olmo s'ha ampliat recentment per millorar-ne les instal·lacions i reafirmar-se com el museu de la ràdio més important de l'Estat. Les obres de millora s'han fet a la planta baixa, molt erosionada per trobar-se arran de mar i ara l'espai ha quedat renovat i amb una gran sala de més de 130 metres quadrats adaptada al seu ús museístic. El museu acull més de 550 ràdios antigues de la col·lecció privada de del Olmo.