El semàfor del 15 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Massana
Director del Misteri de La Selva del Camp

Èxit aclaparador del Misteri de La Selva que tant ahir com avui s'està representant al municipi del Baix Camp celebrant enguany la seva 40a edició. Hi participen centenars d'actors i cantaires en una obra que té el reconeixement de Patrimoni Festiu de la Generalitat i que s'estrenarà també el proper 22 de setembre a la Sagrada Família de Barcelona.

 
Josep Acero
Exconseller de Domini Públic de Tarragona (PP)

L'escàndol del deute acumulat per part de desenes de bars tarragonins en concepte d'impagaments de terrasses a la ciutat ha posat de manifest que durant els darrers anys, no es va estar prou a sobre de reclamar degudament aquests pagaments que sobrepassen el milió d'euros. Amb els consellers Josep Maria Milà i Begoña Floria primer i sobretot amb Josep Acero en una última fase, el deute es va disparar moltíssim, concretament un 40% del total.

 
Robert Hernández
President de l'ADT Torreforta

L'Associació Deportiva Torreforta col·laborarà amb l'associació 'Todos en Azul' que atén les necessitats de les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista. La col·laboració se centra amb la difusió del projecte 'Entén la teva ciutat amb pictogrames' i consta de senyalització especial de comerços i espais públics dels barris de Ponent amb pictogrames per facilitar el reconeixement dels espais a les persones amb autisme. El primer equip de l'ADT lluirà el logo de l'associació i en farà difusió arreu.