GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 19 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
David López Estebaranz
Administrador concursal del Reus Deportiu

És ben cert que fins fa poc no es podia posar ni un però a la feina de l’administrador concursal del CF Reus, un advocat i economista que té com objectiu buscar la supervivència de l’entitat ganxeta. Ara bé, les seves darreres actuacions generen molts dubtes. Si hi ha més de 600.000 euros als comptes del club, com expliquen els advocats de Clifton Onolfo, per què no es va inscriure l’equip a Segona B a mitjans de juliol? I el més greu de tot: per què durant l’agost, quan es formen els equips i les plantilles per a la temporada esportiva que comença a finals de mes, David López abandona la ciutat i els avanços del club són, aparentment, nuls? Falten vuit i quinze dies per als inicis de la Segona B i la de la Tercera Divisió i legalment el CF Reus està amb una mà al davant i l’altra al darrere.

 
Xavier Sanmiguel
President de l'Associació Down Tarragona

Aquest diumenge l'Associació Down Tarragona ha celebrat un vermut solidari a la Plaça de la Font de Tarragona, en el marc de les Festes de Sant Magí. Es tracta d'una activitat popular que repeteixen periòdicament amb l'objectiu de recaptar fons pels projectes de l'associació i en el qual els joves down de la ciutat participen ben activament, entregant els tiquets i servint els vermuts i les tapes. Una festa familiar i solidària.

 
Luís Planas
Ministre d'Agricultura en funcions (PSOE)

El sector del vi està en peu de guerra per diversos motius, el principal, però, el baix preu del raïm aquesta temporada, que tot just ha començat. Segons els sindicats que han impulsat la protesta s'està tornant a valoracions de l'any 1998 'fent inviable i ruïnosa la producció'. També es queixen de la devaluació de les denominacions d'origen tot i l'esforç per oferir producte de qualitat dut a terme durant els últims anys. el Ministeri d'Agricultura ha permès que milers d'hectàrees de nova producció puguin produir sota la DO Protegida Cava i això fa que preu i qualitat baixin.