El semàfor del 20 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Cinta Ballesté
Regidora de cultura de Cambrils (ERC)

El futur del Festival Internacional de Música de Cambrils no està clar. Tal i com ha avançat TarragonaDigital, empresa promotora i ajuntament estan en converses per reformular la pròxima edició del festival: l'empresa aposta per que l'ajuntament realitzi una aportació municipal al festival si vol mantenir-ne el nivell artístic mentre que des de l'ajuntament no acaben de veure clar el model actual, ni que el consistori hi participi econòmicament. Al setembre seguiran les negociacions que, si no arriben a bon port, podrien suposar que el festival, fins i tot, desaparegués a mig termini.

 
Octavi Vila
Abat de Poblet

El Festival de Música Antiga de Poblet ha tancat portes amb uns 3.000 assistents als diversos concerts programats en la VIII edició d'aquest festival dirigit per Jordi Savall. Enguany s'ha ampliat programació i l'esdeveniment ha servit també per donar a conèixer al gran públic la reforma integral del Museu de Poblet i el nou centre de visitants.

 
Carles Sorolla
Propietari d'Spook Records

Semàfor musical, el d'aquest dimarts. Spook Records fa més de 30 anys que va obrir portes a Reus i s'ha especialitzat en el món del vinil, un format que ha experimentat auge i declivi però que ha tornat amb empenta en temps de música digital i descàrregues via apliació. Tal i com ha explicat Sorolla a TarragonaDigital, sembla que els LP's es tornen a produir, editar, premsar i distribuir amb força doncs hi ha un públic que vol música 'amb valor', amb qualitat de so i que pugui guardar i col·leccionar.