El semàfor del 23 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Rodrigo Cannaval
Director de BASF a Tarragona

BASF torna a patrocinar les festes de Santa Tecla de Tarragona i enguany, coincidint amb el seu cinquantè aniversari, portarà el concert gratuït d'un dels grups del moment, Oques Grasses, a Tarragona, a la Plaça de la Font, el dia 16 de setembre.

 
Gemma Molné
Presidenta del Tomb de Reus

Tornen les 'Botigues al carrer' de Reus que es celebraran els pròxims 28, 29, 30 i 31 d'agost per tancar l'època de rebaixes estiuenques i acabar de liquidar els stocks dels comerços. Una iniciativa que any rere any gaudeix de molt bona valoració tant per part de clients com de botiguers i que, en aquesta edició hi participen també establiments de serveis.

 
Alba Vergés
Consellera de Salut (ERC)

El Col·legi de Metges de Tarragona s'ha mostrat preocupat per la manca de relleu en la professió i, especialment, a Catalunya. Segons el COMT manquen molts pediatres i metges de família, per la convocatòria de 2019, la demarcació de Tarragona només pot oferir 53 places MIR i pel que fa als metges que actualment s'estan formant, un alt percentatge vol sortir fora d'Espanya a exercir. Des del COMT fan una crida a millorar les condicions del sector per retenir els nous professionals i evitar que marxin fora.