El semàfor del 26 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Tais Bastida
Portaveu de la cooperativa La Titaranya

La Titaranya és una cooperativa social vallenca que promourà habitatges assequibles recuperant un immoble del Casc Antic de Valls. La promoció es començarà a construir d'aquí a un any i la idea és que s'hi pugui entrar a viure l'any 2023 en règim de cessió d'ús. Comptarà amb 17 o 19 habitatges i entre 6 i 9 locals comercials. Una iniciativa que pretén contribuir a la necessària revitalització del Barri Antic vallenc.

 
Mònica Balsells
Presidenta del Reus Deportiu

El Grup Xou Gran del Reus Deportiu ha patit la fuga massiva de patinadores del club, gairebé un 60% de l'equip a més de la seva entrenadora. Podria haver sigut un drama majúscul tenint en compte també els discrets resultats de l'equip aquesta temporada, fruit en bona part de les tensions internes que ha viscut. El club ha reaccionat ràpid i ha engegat un canvi generacional a l'equip amb el nucli dur del Grup Xou Júnior, l'enveja d'Europa després de guanyar dos anys seguits la triple corona (campionat català, espanyol i europeu) i amb la vista posada ja als World Roller Games d'Argentina 2021.

 
Joan Piñol
Alcalde de Móra d'Ebre (JuntsxCat)

El Saurí Festival 2019 ha passat amb nota l'edició d'enguany. Més de 4.000 persones van passar per Móra d'Ebre la setmana passada amb Oques Grasses, Zoo i Ítaca Band dalt de l'escenari. Aquests segona edició era la prova de foc del festival doncs l'any passat Els Catarres, Dr. Prats i Buhos van posar el llisto alt però novament l'èxit ha acompanyat aquesta cita musical a l'Illa de Saurí i sembla que té la continuïtat assegurada.

"El semàfor del 23 d'agost de 2019" "El semàfor del 22 d'agost de 2019"