El semàfor del 28 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Bernat Andreu
President de la DO Conca de Barberà

La 49a edició de la Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà que s’ha celebrat aquest cap de setmana a l’Espluga de Francolí tanca portes amb un balanç molt positiu pel que fa al públic assistent, tant al recinte firal, on hi van arribar a haver 800 persones el dissabte al vespre,com a totes les activitats prèvies i paral·leles que s’han organitzat en altres espais. S’han venut més de 1.100 copes i unes 8.000 degustacions, entre copes de vi i cava i degustacions gastronòmiques.

 
Clifton Onolfo
President i CEO del CF Reus

Una de freda i una de calenta per al CF Reus: després que la FCF acceptés inscriure'l a Tercera Divisió, que els roig-i-negres hi acabin competint no és gens clar. El club té fins a finals de la jornada d'aquest dimecres per trobar unes instal·lacions on competir si no vol veure com la Federació Catalana li comunica a primera hora de dijous que queda expulsat de Tercera Divisió. Un nou compte enrere agònic, l'enèsim, per als reusencs.

 
Teresa Jordà
Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat (ERC)

La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, es reunirà amb alcaldes dels municipis afectats per l'incendi d'aquest juliol a la Ribera d'Ebre. La reunió serà divendres a Flix i hi participarà la consellera implicada i els batlles afectats de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Segrià i les Garrigues. La trobada arriba, però, després de setmanes de protestes per part dels afectats i de peticions reiterades per reunir-se amb la titular d'Agricultura.