El semàfor del 30 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Maria Vidal
Alcalde de l'Espluga de Francolí (Som Espluga)

Problemes a l'Espluga de Francolí, entre el consostori i l'entitat Espluga Audiovisual, que gestiona l'emissora municipal l’Espluga FM Ràdio. El coordinador de la ràdio ha plegat recentment a causa dels impagaments del consistori. Un retard reiterat en el pagament de les factures que ve acompanyat dels informes desfavorables de la intervenció municipal que demostren la inviabilitat legal d’aquest tipus de contractació per a la gestió del servei públic municipal de comunicació que hauria d’assumir íntegrament l’Ajuntament. Una patata calenta que l'equip de govern recentment estrenat al municipi haurà de redreçar tant aviat com sigui possible.

 
Pau Ricomà
Alcalde de Tarragona (ERC)

L'equip de govern de Tarragona s'ha vist enmig d'un embolic amb la polèmica del nou coordinador de Cultura. Ara el govern tarragoní fa una giragonsa i «el nou Coordinador de Cultura no l'escollirà l'alcalde ni cap polític», segons explicava dijous el conseller Fortuny. Segons ha detallat el regidor, la persona que ocupi el càrrec l'escollirà una Comissió Tècnica després que els aspirants hagin presentat un projecte. Una sortida d'emergència després del cop de porta de la CUP que demostra que aconseguir consensos anirà car aquest mandat a la plaça de la Font.

 
José Luis Martín
Exconseller d'Espais Públics de Tarragona (PP)

El local social de l'Associació de Veïns La Floresta continua patint filtracions d'aigua tot i les obres de reforma engegades per l'anterior equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona. L'episodi de fortes pluges d'aquest passat dimarts va provocar noves filtracions d'aigua al localsocial del barri de Ponent. Tot plegat, malgrat que l'anterior conseller d'Espais Públics, José Luis Martín, havia anunciat a bombo i plateret unes millores que no han estat tals. L'AVV La Floresta ha carregat contra l'anterior equip de govern i, irònicament, ha comentat que «gràcies per l'herència que ens han deixat».