El semàfor del 2 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Aina Cid
Remadora d'Amposta

L’ampostina Aina Cid, amb la seva parella de competició, la càntabra Virgina Díaz, aconseguien ara fa uns dies el seu bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 en la modalitat de rem de dos sense timoner. La parella, que competeix plegada des de principis d’aquesta temporada, s'ha classificat per a la Final A del Mundial de rem que es disputa a Linz-Ottensheim, a Àustria, fet que els brinda, immediatament, una plaça per a la pròxima cita olímpica. Una representació tarragonina més a la cita més elevada de l'esport.

 
Emília González
Venedora de l'ONCE de Tarragona

Emília González, una tarragonina de 64 anys que fa vuit anys que treballa com a venedora de l’ONCE a la Part Alta, on és molt coneguda, va estar de sort a finals de la setmana passada. González va vendre una desena de cupons, premiats cadascun d'ells amb 35.000 euros, a clients que es trobava entre la plaça del Rei, el carrer de les Coques, el carrer Merceria i el Nou del Patriarca. És el primer premi gros que dona en la seva trajectòria.

 
Guillermo Martínez
Alumne de l'Institut Jaume Huguet de Valls

L'alumne de l'Institut Jaume Huguet de Valls Guillermo Martínez ha participat en el WorldSkills que s'ha celebrat a la ciutat russa de Kazan. Aquest certamen és el campionat mundial de formació professional, on més de 1300 joves professionals de 63 països d'arreu del món han competit per mostrar les seves habilitats i competències professionals en els seus respectius oficis: és la culminació dels campionats de formació professional català, CatSkills i espanyol, SpainSkills, que el vallenc ja havia guanyat anteriorment.

"El semàfor del 30 d'agost de 2019" "El semàfor del 29 d'agost de 2019"