EN DIRECTE

🔴 La vaga del sector químic, a l'espera d'una manifestació massiva aquesta tarda

El semàfor del 03 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Berta Castells
Esportista

La llançadora de martell de Torredembarra Berta Castells ha fet història un cop més després de guanyar aquest diumenge el seu 16è campionat d'Espanya a la localitat de La Nucía, a Alacant. Mai cap atleta havia aconseguit tantes medalles d'or estatals en una mateixa disciplina esportiva. L'atleta torrenca ha estat internacional en múltiples ocasions des de fa 15 anys i és una de les esportistes més destacades de l'Estat.

 
Xavi Bartolo
Entrenador del Nàstic

El Nàstic segueix fent passes endavant i hi ha motius per a creure en la bona feina realitzada durant l’estiu. Tot i això, hi ha punts negatius que cal corregir amb solvència: l’equip ha encaixat cinc gols en dos partits i pateix fases dels encontres on no està a l’alçada del que s’espera d’ell. El millor de tot plegat és que només s’han disputat dues jornades i la versió sobre el terreny de joc té tots els ingredients per millorar, sobretot si es recuperen peces claus en la medul·lar grana com Javi Márquez o Damián Petcoff. Els grana van de menys a més i diumenge contra l’Andorra ja hauria de caure la primera victòria.

 
Albert Pedret
President Colla Vella de Valls

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va prendre la decisió d'apartar el casteller que forma part de la seva colla un cop van conèixer les diligències judicials obertes contra ell pel presumpte cas d'abús sexual a una periodista durant la Diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès. Així ho va anunciar el seu president, Albert Pedret, amb un comunicat, reaccionant ràpidament i correctament a aquests fets. A més, Pedret també ha assegurat que l'home serà expulsat de la colla si es confirma el cas d'abús, mostrant fermesa i compromís amb aquesta problemàtica.