El semàfor del 10 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Maria Cruset
President del Port de Tarragona

El Port de Tarragona reunirà la setmana vinent 600 alts càrrecs del sector de la indústria del paper mundial en una cimera que mai abans s'havia celebrat a l'Estat. La trobada, d'alta influència en el sector s'allargarà tres dies i arriba a Tarragona amb el port tarragoní convertit en el que més tones de paper mou de tot l'Estat i el tercer més fort de t ota la Mediterrània.

 
Sergio Canales
Campió d'Europa de Patinatge Artístic

Nou triomf pel Reus Deportiu amb la brillant actuació del patinador Sergio Canales, qui s'ha penjat la medalla d'or en el Campionat d'Europa de Patinatge Artístic que s'ha celebrat a la localitat alemanya de Harsefeld. L'esportista roig-i-negre ha fet una molt bona actuació tant en el programa curt com en el programa lliure. La competició ha finalitzat amb cinc ors, una plata i vuit bronzes per la delegació espanyola en les diferents categories.

 
Pilar Romera
Escriptora

L'escriptora ebrenca ha presentat la novel·la 'Els impostors', protagonitzada pels perdedors de la Guerra Civil espanyola que no van marxar del país i que s'ambienta en plena postguerra i en el que la gent està disposada a fer per sobreviure. Una mirada diferent sobre les conseqüències de la Guerra Civil espanyola, centrada en un tipus de personatges poc habituals en les històries vinculades al conflicte i que es publicarà també en castellà el 19 de novembre.