El semàfor del 16 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Martí Pla
President del Consell Comarcal del Tarragonès (JuntsxCat)

El Consell Comarcal del Tarragonès ha destinat més de tres milions d'euros en ajuts pels menjadors escolars a més de 5.100 nens i nenes. Tant els Consells Comarcals, com alguns ajuntaments realitzen una tasca molt destacable amb aquestes ajudes destinades a sufragar la despesa familiar que suposen els menjadors escolars. A banda de l'aspecte econòmic, la mesura contribueix a la vegada a millorar l'alimentació dels infants.

 
Javier Torrente
Perruquer cambrilenc

La iniciativa solidària 'Deixa't prendre el pèl' ha tornat aquest cap de setmana a Cambrils de la mà del barber local Javier Torrente. Una vuitantena de professionals del sector van traslladar els seus salons al Port per tal d'oferir un tall de barba o de cabell a canvi d'un donatiu de 8 euros a benefici de la investigació de les malalties neurodegeneratives amb acumulació de ferror cerebral, una malaltia rara que pateixen dues nenes cambrilenques. També hi ha hagut aquest cap de setmana al municpi del Baix Camp dues activitats solidàries més, un Torneig de Pàdel i la Marxa en BTT nocturna

 
Eduard Rovira
Alcalde de Torredembarra (ERC)

Torredembarra s’enfronta des de fa uns dies a una onada de baixes laborals en el si de la Policia Local que evidencia conflictes laborals i sindicals interns que no són nous. És cert que des de l’Ajuntament s’ha reaccionat amb rapidesa —una Junta Local de Seguretat, el passat divendres, aprovava diverses mesures, entre les quals reforçar el cos amb seguretat privada—, però també ho és que cal atacar aquest assumpte d’arrel. L’Ajuntament ha de cohesionar la Policia Local, propiciar consensos que eliminin les disputes sindicals i acabar amb la delicada situació que es dona actualment. Hi ha molta feina a resoldre.

"El semàfor del 13 de setembre de 2019" "El semàfor del 12 de setembre de 2019"