El semàfor del 20 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Anna Miret
Delegada de l'Associació de Voluntaris de La Caixa a Tarragona

El Vendrell ha posat en marxa un programa d'acompanyament per millorar la lectura dels escolars. De moment s'està duent a terme a l'Escola Pau Casals i està enfocat a infants d'entre nou i dotze anys que necessiten un acompanyament per millorar les competències lectores bàsiques. Compta amb una desena de voluntaris de La Caixa i de la Ballaruga, una entitat local.

 
Eduard Coloma
President del Club de Futbol Lloret

El CF Lloret, equip del grup primer de Primera Catalana, ha decidit acceptar la petició de l’ajornament del partit realitzada per Clifton Onolfo i els seus assessors. El club gironí no vol sentir-se responsable de provocar la segona incompareixença del filial reusenc, fet que eliminarà l’equip de la competició i provocarà l’eliminació de les poques esperances de veure activitat esportiva en el CF Reus aquesta temporada 2019-2020. Tot i que l’argument pot ser lloable, tot sembla indicar que serà un gest de cara a la galeria que no evitarà el final esportiu de la SAE. La ‘patata calenta’ reusenca està, novament, al sostre de la Federació Catalana, qui haurà de fixar pròximament la data del partit contra el Júpiter, corresponent a la segona jornada de lliga.

 
Àngel Ávila
Delegat d'ONCE a Catalunya

L'ONCE ha començat a implantar les seves noves guinguetes a Reus. Més accessibles, ecològiques i properes al públic, la capital del Baix Camp és el municipi català amb més quioscos nous de l'entitat. Un element habitual del paisatge urbà de les ciutats que es reinventa per adaptar-se als nous temps mantenint el seu component social i solidari amb les persones discapacitades.