El semàfor del 24 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Albert Company
Entrenador del CF Pobla de Mafumet

El CF Pobla de Mafumet, filial del Nàstic, ha començat de forma perfecta la temporada a Tercera Divisió. Els grana acumulen cinc victòries en cinc jornades després de golejar l’Igualada (3-0) i són líders de la categoria amb sis punts de diferència respecte al cinquè classificat. La temporada acaba de començar però l’inici dels pobletans no ha pogut ser millor. A més, els joves futbolistes del Nàstic s’estan adaptant molt bé al canvi d’idea futbolística implantada per l’extècnic del CF Reus B, qui ja va realitzar una gran campanya 2018-2019 amb el filial reusenc.

 
Ramon Ferré
Alcalde de Calafell (PSC)

Els càrrecs de confiança vinculats a les estructures polítiques de les administracions no són dolents a priori, si tenen unes funcions clares, ben definides i enfocades a complementar la feina del cos de funcionaris i personal laboral de cada administració. A Calafell, dels sis càrrecs de confiança que ha nomenat el govern municipal, n'hi ha un amb funcions de cap de comunicació, un altre de cap de premsa i un tercer com a especialista en mitjans audiovisuals. En aquest cas, i tenint en compte que Calafell té poc més de 25.000 habitants, sembla una mica excessiu.

 
Peter Frankhauser
Director executiu de Thomas Cook

La fallida econòmica de la companyia britànica Thomas Cook ha obligat a cancelar un total de 28 vols que l'agència tenia previst operar a l'Aeroport de Reus fins l'11 d'octubre d'enguany i està afectant també el sector hoteler de la Costa Daurada. Milers de turistes s'han vist afectats pel sobtat tancament de la companyia, la quarta que registrava més passatgers a l'aeroport reusenc.

Més notícies de la categoria El semàfor