El semàfor del 25 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Estellé
Representant del FabLab d'Amposta

Amposta està creant el primer laboratori especialitzat en la indústria del packaging a l'Estat. Es dirà FabLab i està impulsat per vuit empreses instal·lades a les Terres de l'Ebre que volen donar servei a les empreses del sector, connectar-se amb altres centres similars d'arreu del món i innovar en tecnologia i especialització.

 
Marc Ayala
Regidor de Cultura de Valls (JuntsxCat)

Avui es posen a la venda les entrades pels espectacles de la programació de Teatres de Valls, després que ja estiguin disponibles els abonaments de tardor. Entre els espectacles que més expectació han creat, hi ha el retorn de Peter Pan, l'espectacular muntatge del Grup Teatre Principal que torna a l'octubre al teatre vallenc després de l'èxit assolit a la primavera. Els teatres de la capital de l'Alt Camp lluiten amb força temporada a temporada per fer-se un lloc entre la programació cultural del Camp de Tarragona.

 
Edu Valls i Maria Alegret
Caps de colla dels Xiquets de Reus

En un context de normalització del ‘boom’ casteller dels darrers anys en què a les colles mitjanes els costa l’assoliment dels castells de 9; i després d’un bon ensurt fa un mes a Gràcia, els Xiquets de Reus van treure l’orgull dissabte passat i van tornar a descarregar el 3 de 9 amb folre. Una diada de nivell que els permet somniar de cara al proper 5 d’octubre, quan seran els amfitrions d’una diada del Mercadal en què es poden plantejar un pas més. D’arguments a plaça, se n’han vist.

"El semàfor del 24 de setembre de 2019" "El semàfor del 23 de setembre de 2019"