El semàfor del 26 de setembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Lluís-Marcel Espasa
Director del Centre de Recepció del Monestir de Poblet

El turisme de creuers que ha impulsat el Port de Tarragona ha esdevingut una font de noves oportunitats per les comarques tarragonines. Un exemple d'això és a Poblet, una de les rutes més sol·licitades pels visitants que arriben en creuer a Tarragona. Això ha provocat un increment de visites aquest estiu, malgrat que la tendència dels darrers anys ha sigut a la baixa. El turisme de creuers es perfila com una de les taules turístiques de salvació del Monestir, de cara als pròxims anys.

 
Youssef El Haddaoui
Futbolista reusenc

El Haddaoui s'ha proclamat campió d'Europa en futbol per a cecs marcant dos dels tres gols de la final davant França. El jugador que va arribar a Reus amb només sis anys i va perdre la vista amb deu, després d'una sèrie d'intervencions per un glaucoma congènit. La pràctica esportiva el va ajudar a adaptar-se a la seva nova realitat i després de practicar diverses disciplines esportives, finalment El Haddaoui ha triomfat en el món del futbol, arribant a jugar amb la Selecció Espanyola.

 
Alfons García
Alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (PSC)

L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha estat nomenat vicepresident de l'Associació de Municipis en Àrees de Centrals Nuclears. L'associació ha renovat la seva directiva i es proposa fer front al repte que suposa el calendari definitiu de tancament de les plantes atòmiques i una lluita constant per millorar la seguretat i la transparència tant als propietaris de les nuclears com a les administracions públiques.

"El semàfor del 25 de setembre de 2019" "El semàfor del 24 de setembre de 2019"