El semàfor del 14 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
José Luís Montesinos
Cineasta tarragoní

Montesinos ha presentat al Festival de Sitges la seva pel·lícula 'Cuerdas' un drama dur i extrem sobre la supervivència portada a les últimes conseqüències. La pel·lícula s'estrenarà a finals d'any a sales comercials i de moment ha fet un bon paper en un dels festivals de cinema de referència a Europa.

 
Marta Bladé
Directora del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CEDIAP)

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Preçoc de Tarragona ha estrenat instal·lacions aquest mes d'agost a la Plaça Verdaguer de Tarragona. Les noves instal·lacions tenen més espai per atendre els més de 260 nens i nenes que el CEDIAP aten anualment, treballant en l'ambit dels transtorns de neurodesenvolupament, síndrome de Down o de l'espectre autista, entre d'altres.

 
Carme Puyol i Abel Figueres
Comissaris de l'exposició 'Joan Casas. Itineraris en el laberint'

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona acull fins el dia 3 de novembre una interessant exposició per descobrir els eixos creatius de Joan Casals, el seu particular estil, temes i motius recurrents en la seva producció artística. Casals es va moure entre Tarragona i Reus al llarg de la seva vida artística i pedagògica i l'exposició suposa una bona manera de conèixe'l o redescobrir-lo.