El Semàfor de 'TarragonaDigital.com'

El semàfor del 14 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
José Luís Montesinos
Cineasta tarragoní

Montesinos ha presentat al Festival de Sitges la seva pel·lícula 'Cuerdas' un drama dur i extrem sobre la supervivència portada a les últimes conseqüències. La pel·lícula s'estrenarà a finals d'any a sales comercials i de moment ha fet un bon paper en un dels festivals de cinema de referència a Europa.

 
Marta Bladé
Directora del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CEDIAP)

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Preçoc de Tarragona ha estrenat instal·lacions aquest mes d'agost a la Plaça Verdaguer de Tarragona. Les noves instal·lacions tenen més espai per atendre els més de 260 nens i nenes que el CEDIAP aten anualment, treballant en l'ambit dels transtorns de neurodesenvolupament, síndrome de Down o de l'espectre autista, entre d'altres.

 
Carme Puyol i Abel Figueres
Comissaris de l'exposició 'Joan Casas. Itineraris en el laberint'

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona acull fins el dia 3 de novembre una interessant exposició per descobrir els eixos creatius de Joan Casals, el seu particular estil, temes i motius recurrents en la seva producció artística. Casals es va moure entre Tarragona i Reus al llarg de la seva vida artística i pedagògica i l'exposició suposa una bona manera de conèixe'l o redescobrir-lo.