El semàfor del 31 d'octubre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Perarnau Moya
President de l'Audiència Provincial de Tarragona

Joan Perarnau Moya ha estat nomenat president de l'Audiència Provincial de Tarragona en substitució de Javier Hernández. Perarnau, que va ingressar a la carrera judicial l'any 1999 i que és magistrat a Tarragona des de l'any 2002, ha estat nomenat pel Ple del Consell General del Poder Judicial amb una àmplia majoria dels vots.

 
Lluís Ridao
Director de l'Agència Catalana de l'Aigua

El Síndic de Greuges ha obert una investigació per saber si l'ACA pot tenir responsabilitat d'algun tipus en els efectes dels aiguats de la setmana passada. Segons el Síndic, les declaracions d'alguns alcaldes afectats alertant de la manca de manteniment insuficient de les lleres públiques són motiu suficient per obrir aquesta investigació i determinar si, efectivament, no s'ha implementat correctament el programa de manteniment i conservació de lleres.

 
Eva Llàtzer
Presidenta del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a Tarragona

Tarragona continuarà formant docents en acompanyament al dol en l'àmbit escolar. L'Ajuntament, SERFUMT i el Col·legi Oficial de Psicologia han renovat la col·laboració en aquest projecte que va iniciar-se el curs passat i que consisteix en ajudar en l'acompanyament als alumnes que viuen un procés de dol al seu entorn. L'objectiu és oferir eines, recursos i idees als professors per tal de facilitar l'acompanyament educatiu d'infants i adolescents que viscut la mort de persones properes.

"El semàfor del 30 d'octubre de 2019" "El semàfor del 29 d'octubre de 2019"