El semàfor del 14 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Montserrat Martín
Regidora de Salut, Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge del Vendrell (PSC)

Càritas ha explicat que es veu obligat a tancar el Centre de Distribució d'Aliments del Vendrell per traves burocràtiques que cada cop fan més complicat rebre la subvenció anual que els atorga l'Ajuntament del Vendrell. Els procediments administratius són els que són i s'han de respectar però és cert que en el cas d'entitats solidàries i amb una funció social evident amb els més desfavorits com és el cas de Càritas caldria revisar amb més cura quin és el problema per trobar-hi una solució que n'evités el seu tancament.

 
Anna Roig
Artista penedesenca

Anna Roig i L'ombre de ton chien és una proposta musical a descobrir, amb una sonoritat original i amb clara personalitat propia. El grup penedesenc va decidir recuperar la chanson francesa i combinar-la amb la catalana i d'aquí n'han sortit diversos discos amb un so íntim i que navega per diversos estils. Ana Roig, juntament amb Àlex Cassanyes bib Band project seran a Reus el pròxim dissabte 16 de novembre presentant el seu projecte musical conjunt 'La Tendresse'. Es tracta d'un nou concert del Vermusic

 
Jeremy Alcoba
Pilot de motos tortosí

Jeremy Alcoba s'ha proclamat campió del món de Moto3 en la categoria júnior i farà el salt a Moto3 amb l'equip Gresini Racing. Alcoba fa avuit divut anys amb un gran triomf a la butxaca i amb perspectives de seguir aconseguint noves fites esportives des de la nova categoria en la qual competirà la pròxima temporada.

"El semàfor del 13 de novembre de 2019" "El semàfor del 12 de novembre de 2019"