El semàfor del 25 de novembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Toni Seligrat
Entrenador del Nàstic

Toni Seligrat, nou tècnic del Nàstic, s'ha estrenat amb victòria a la banqueta. A més, ho ha fet aconseguint deixar la porteria a zero, l'inici desitjat per al valencià. Els tarragonins s'han imposat per 2 a 0 a l'Ejea i sumen la tercera victòria de la temporada. Tot i que durant els primers minuts de partit s'han vist els problemes que han portat el Nàstic a la zona baixa de Segona B, dos gols en tres minuts han encarrilat un triomf acompanyat d'un discurs que ha començat a entrar bé en el vestidor tarragoní. Tot, amb victòries, s'assimila millor. Diumenge al camp del Prat, a buscar la segona.

 
Inma Vallverdú
Directora del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Sant Joan de Reus

L'Hospital reusenc ha practiicat una extracció multiorgànica i de multiteixits, una intervenció complexa que va comptar amb la participació de més d'una vintena d'especialistes i va consistir en l'extracció de fetge i ambdós ronyons i l'extracció de múltiples teixits com les vàlvules cardíaques i teixit corneal, entre d'altres. S'havia fet en anteriors ocasions tot i que és el primer cop aquest 2019 que es fa una intervenció d'aquestes característiques.

 
Hugo Prades
Un dels impulsors de la Setmana del Còmic de Tarragona

La Setmana del Còmic de Tarragona ha acabat aquest cap de setmana la seva dotzena edició amb una aposta per la qualitat centrada en conferències, ponents experts en la matèria, o projecció de pel·lícules i exposicions expressament pensades per a l'ocasió amb l'objectiu de reivindicar el còmic com un gènere literari d'alta qualitat i per a totes les edats. Hugo Prades, Jep Soto i Emili Samper són tres dels membres de Delirópolis l'associació que impulsa la Setmana del Còmic tarragonina.

"El semàfor del 22 de novembre de 2019" "El semàfor del 21 de novembre de 2019"