El semàfor del 2 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Núria Güell
Regidora de Medi Ambient de Bellvei (PSC)

Bellvei ha triplicat el reciclatge durant aquest darrer mes, des de la implantació del nou sistema de recollida d'escombraries via targetes magnètiques. Si abans d'implantar aquest sistema consistent en un codi personal d'obertura dels contenidors, la taxa de reciclatge se situava per sota del 25%, aquest novembre s'ha disparat fins al 72%, segons dades de l'ajuntament i del Consell Comarcal. Les tones de rebuit s'han reduit fins a una quarta part.

 
Ana María Macho
Presidenta de l'Associació de Dones Directives i Empresàries de Tarragona

L'Associació de Dones Empresàries i Directives de Tarragona està preparant un projecte per frenar el masclisme entre el jovent. La presidenta de l'entitat, en una entrevista a TarragonaDigital assegura que el sostre de vidre encara existeix en matèria salaria i que les quotes de gènere encara avui dia són necessàries per incloure les dones en llocs directius i de rellevància per tal que puguin demostrar que són iguals de vàlides que els homes. Entitats com aquesta associació segueixen treballant per garantir una igualtat real en tots els sectors professionals.

 
Venanci Bonet
Director del CineClub del Centre de Lectura de Reus

En una setmana especialment cinematogràfica, amb el Festival REC de Tarragona, val la pena també fixar-nos en els Cineclubs i especialment en el del Centre de Lectura de Reus que celebra el seu cinquantè aniversari aquest 2019. Una exposició retrospectiva destaca els principals moments d'aquest cineclub que segueix fidel a la seva cita amb el públic, variat i fidel, cada dimecres i divendres al vespre.

Més notícies de la categoria El semàfor