El semàfor del 10 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Óscar Heras
Director de l'empresa Gazeley

L'empresa multinacional Gazeley invertirà 15 milions d'euros en una nova nau a Valls, amb 29.000 m2 de superfície i que entrarà en servei d'aquí a quatre mesos. Acollirà empreses del sector logístic, distribució i comerç electrònic.

 
Gerard Morte i Ivan Manzanero
Mortelo & Manzani, clowns reusencs

El duet reusenc de clowns Mortelo&Manzani opta al 'Millor espectacle de carrer de l'any 2019 als Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya, els premis de referència del món del circ al nostre país. L'espectacle nominat 'Fili Busters', és una original i divertida creació on es mesclen l'humor, el funambulisme i les acrobàcies, el foc i la música. Un espectacle molt recomanable que encantarà a grans i petits i al qual aquests premis ajuden a donar una merescuda visibilitat i reconeixement.

 
Abdessamad Oukhelfen
Atleta d’origen marroquí resident a Reus

Oukhelfen, resident a Reus des dels sis anys, ha guanyat aquest diumenge la medalla de bronze en el Campionat d’Europa de Cros en la categoria sub23 després de travessar la línia de meta amb un temps de 24’34’’, a disset segons del guanyador i només nou de la plata. Oukhelfen segueix fent volar la imaginació dels amants de l’atletisme del nostre territori. Amb només vint anys, segueix fent salts endavant en la seva incipient carrera esportiva que avui ha sumat el segon metall internacional amb Espanya després de rebre durant el 2018 la nacionalització.

"El semàfor del 9 de desembre de 2019" "El semàfor del 6 de desembre de 2019"