El semàfor del 13 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Anna Magrinyà
Regidora de Torredembarra (JxCat)

La regidora de JuntsxCat a Torredembarra, consellera comarcal del Tarragonès i presidenta del PDECat a la comarca dimitirà aquest divendres després que hagi estat acusada de falsificar un centenar de documents oficials per tal d'absentar-se laboralment amb certificats municipals a òrgans col·legiats. Els documents serien falsos, tant pel contingut com per la signatura dels fedataris públics que hi consten. Tota la documentació ja és en mans de la Fiscalia Provincial de Tarragona, que haurà de decidir ara el recorregut judicial que pugui tenir el cas. Al marge d'això, des del consistori torrenc ja s'ha qualificat els fets d'almenys 'èticament reprovables' i, després d'un dijous molt convuls, Magrinyà plegarà avui després d'un ultimàtum del seu mateix partit.

 
Francisco Sánchez López
CEO de l'empresa Grupo Tempo

Els treballadors de l'empresa de neteja i serveis Tempo segueixen les seves mobilitzacions exigint el pagament de les nòmines de novembre, enèssim endarreriment que pateixen els seus sous. Tempo presta serveis a diversos ajuntaments i institucions del Camp de Tarragona, principalment a l'ajuntament de Salou.

 
Xavier Martínez
Propietari de la Casa Navàs

La recuperació de la Casa Navàs de Reus segueix endavant i de moment s'han recuperat deu peces que n'havien format part i que es trobaven disperses per diversos masos de la família Font de Rubinat. Aquest 2020 començarà un dels dos projectes importants que hi ha previstos per a restaurar l'immoble, que recuperarà el seu aspecte original.