El semàfor del 16 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Paulí Subirà i Ximo Blasco
Directors de La Marató de TV3

La Marató de TV3 ha esdevingut un any més un èxit de participació, recaptació i implicació de la societat catalana. Enguany un dels esdeveniments televisius més importants de l'any ha estat dedicat a les malalties minoritàries i per primer cop ha tingut més presència fora dels estudis televisius amb Reus, Tàrrega, Olot i Barcelona com a escenaris principals.

 
Rafael Arencón
Impulsor del Circ Social de Reus

Reus Circ Social continua amb la seva tasca d'integració als nens i joves més desfavorits de Reus. Aquesta entitat reusenca, encapçalada per Rafael Arencón que ha fet néixer la nova Moixiganga de la ciutat i que treballa un programa d'activitats inclusives a l'antic Giny, ha comprat recentment un pis que ara està rehabilitant i que vol destinar a acollir temporalment menors estrangers no acompanyats a partir del moment que compleixen 18 anys i fins que trobin una feina i una vivenda per valdre's per ells mateixos.

 
Josep M. Gotarra
Veí de Vila-rodona

La biblioteca de Vila-rodona compta amb un espectacular pessebre aquestes festes nadalenques. És obra de Josep M. Gotarra, un veí del poble que l'ha construit en un 90% amb materials reciclats i dedicant-hi moltes hores al dia durant els últims mesos. El resultat es pot veure durant totes les festes nadalenques al municipi de l'Alt Camp.

"El semàfor del 13 de desembre de 2019" "El semàfor del 12 de desembre de 2019"