EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

El semàfor del 16 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Paulí Subirà i Ximo Blasco
Directors de La Marató de TV3

La Marató de TV3 ha esdevingut un any més un èxit de participació, recaptació i implicació de la societat catalana. Enguany un dels esdeveniments televisius més importants de l'any ha estat dedicat a les malalties minoritàries i per primer cop ha tingut més presència fora dels estudis televisius amb Reus, Tàrrega, Olot i Barcelona com a escenaris principals.

 
Rafael Arencón
Impulsor del Circ Social de Reus

Reus Circ Social continua amb la seva tasca d'integració als nens i joves més desfavorits de Reus. Aquesta entitat reusenca, encapçalada per Rafael Arencón que ha fet néixer la nova Moixiganga de la ciutat i que treballa un programa d'activitats inclusives a l'antic Giny, ha comprat recentment un pis que ara està rehabilitant i que vol destinar a acollir temporalment menors estrangers no acompanyats a partir del moment que compleixen 18 anys i fins que trobin una feina i una vivenda per valdre's per ells mateixos.

 
Josep M. Gotarra
Veí de Vila-rodona

La biblioteca de Vila-rodona compta amb un espectacular pessebre aquestes festes nadalenques. És obra de Josep M. Gotarra, un veí del poble que l'ha construit en un 90% amb materials reciclats i dedicant-hi moltes hores al dia durant els últims mesos. El resultat es pot veure durant totes les festes nadalenques al municipi de l'Alt Camp.