El semàfor del 17 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ramon Grau
President de Creu Roja a Tarragona

El darrer observatori anual sobre pobresa intermitent i fragilitat social de la demarcació de Tarragona alerta que hi ha més gent que recau en la pobresa de les que n'escapen. Només un 10% de les persones ateses per Creu Roja ha aconseguit sortir-ne mentre que en un 61% dels casos, la situació es cronifica i agreuja. La tasca de Creu Roja, en aquest sentit, és essencial i es centra especialment en que les persones puguin recuperar la seva dignitat i en atencions bàsiques a famílies amb nens petits al seu càrrec. Sort en tenim d'entitats com Creu Roja per ajudar a combatre situacions de clara emergència social.

 
Mario Téllez
Portaveu de Vila-seca en Comú a l'ajuntament de Vila-seca

L'ajuntament de Vila-seca ha millorat l'accessibilitat al Pessebre de Sorra del municipi, un clàssic d'aquestes dates, que visiten milers de persones. A instàncies del grup municipal de Vila-seca en Comú i fent gala de la bona sintonia entre el govern de Pere Segura i l'oposició constructiva que fan els comuns al municipi de la Costa Daurada, s'ha posat en marxa aquesta millora de l'accessibilitat a un dels pessebres més originals de Tarragona.

 
Jordi García
Entrenador del Reus Deportiu Miró

Agredolç punt el sumat pel Reus Deportiu Miró davant l'Sporting en la tercera jornada de la Lliga Europea. Els ganxets van tenir contra les cordes el campió d'Europa amb un equip més modest i menys nombrós que el dels portuguesos però deixar escapar el triomf quan a cinc minuts del final es guanyava per 3 a 1 provoca, inevitablement, un amarg gust de boca. Aquest vespre, contra el Liceo, nou partit a un Palau d'Esports que viu un final de 2019 de vertigen.

"El semàfor del 16 de desembre de 2019" "El semàfor del 13 de desembre de 2019"