El semàfor del 18 de desembre de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joaquim Calatayud
President del Consell Comarcal del Baix Camp (JuntsxCat)

El Consell Comarcal del Baix Camp ha augmentat el pressupost pel 2020 en un 11,5% prioritzant les partides destinades a la millora del medi ambient i als serveis a les persones. Noves depuradores a Comaigua, més programes d'ocupació, nous ajuts a l'ensenyament en forma de beques per menjador escolar i transport són algunes de les partides destacades del pressupost del Consell.

 
Eduard Vicente
Director de Serveis a les Empreses de Redessa

FiraReus segueix creixent amb més de 180 activitats durant aquest 2019 i més de 240 dies d'ocupació. L'increment és remarcable tenint en compte que fa vuit anys, quan es van posar en funcionament les instal·lacions, s'organitzaven 25 activitats en 40 dies d'ocupació. L'aposta per aquest 2020 és la creació de la nova marca per al sector d'esdeveniments 'firaReus events' per seguir potenciant l'activitat firal vinculada a les reunions, empresa i negocis.

 
Alguer Miquel
Vocalista de Txarango

Txarango es comença a acomiadar aquest 2020 després de deu anys als escenaris i d'un públic fidel que l'ha seguit massivament durant tot aquest temps. Ho farà en una gira especial amb activitats, exposicions, i molta música sota el nom de 'El gran circ' i que passarà per Valls, Calafell o Amposta.

"El semàfor del 17 de desembre de 2019" "El semàfor del 16 de desembre de 2019"