El semàfor del 2 de gener de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Sílvia Vaquero
Regidora de Cultura del Vendrell (PSC)

El Vendrell ja és oficialment Capital de la Cultura Catalana aquest 2020, recollint el testimoni de Cervera que ho ha va ser el 2019. L'ajuntament vendrellenc presentarà pròximament el programa d'actes, que inclourà la celebració del centenari de la creació de l'Orquestra Pau Casals.

 
Marc Bigordà
Alcalde d'Els Garidells (ERC)

El govern local dels Garidells ja s'ha posat en marxa per actuar de forma urgent al castell del municipi durant aquest 2020. Les obres de consolidació de l'estructura i de restauració del castell començaran al llarg d'aquest primer semestre de 2020 i s'han de realitzar amb rapidesa degut a que l'estructura es troba en estat ruinós. Fins fa poc, el castell era de titularitat privada i des de 2018 està cedit a l'ajuntament que ha buscat diners per començar a actuar-hi aquest 2020.

 
Bàrbara Flores i Nil Fabra
Directors dels Pastorets Principals de Valls

Els Pastorets són una de les representacions típiques d'aquestes dates a teatres i auditoris de Catalunya. Uns dels que més èxit estan tenint són els del Teatre Principal de Valls, que celebren el seu vintè aniversari amb una adaptació del text clàssic que conté nombroses referències a l'actualitat, magnífiques interpretacions i una molt bona banda sonora, amb música en directe. Un espectacle perfecte per tota la família que podeu veure encara fins al dia 6 de gener.

"El semàfor del 31 de desembre de 2019" "El semàfor del 30 de desembre de 2019"