El semàfor del 20 de gener de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Daniel Recasens
Regidor de cultura de Reus (ERC)

Toc d'atenció a la regidora de cultura de Reus per part de l'Associació d'Artistes Visuals de les Comarques del Sud, que demana un full de ruta clar per al desenvolupament de les arts visuals a la ciutat. Demanen més espais públics d'exhibició i producció, gestió professional dels espais d'art contemporani i foment de la creació de nous espais privats. El període de gràcia dels nous governs municipals fa temps que ha passat i és ja moment de començar a desenvolupar accions i noves idees.

 
Dalmaci Clofent
Responsable dels gegants de Figuerola del Camp

Figuerola del Camp tindrà dos nous gegants gràcies a un projecte fet amb els nens i nenes de l'escola del poble que han dibuixat com s'imaginen els nous gegants a partir d'una singular història sobre dos personatges, creada per Dalmaci Clofent, veí de Figuerola i responsable dels geganters del municipi. Encara no hi ha data per veure com seran definitivament els gegants, però al municipi grans i petits estan molt il·lusionats amb el projecte.

 
Joan Sans
Alcalde de l'Arboç (PSC)

L'Arboç està eliminant barreres arquitectòniques en diferents punts del municipi. Aquesta actuació és una de les que van sortir escolides als pressupostos participatius del 2019 i que ha començat per la zona del Centre d'Atenció Primària, una de les més concorregudes del poble.