El semàfor del 5 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Meritxell Barberà
Presidenta de la Unió de Botiguers de Reus

Barberà, una cara coneguda a la ciutat i filla del membre fundador de la pionera Unió de Botiguers de Reus, serà la nova presidenta de l'entitat després de l'assemblea general celebrada dimarts passat. Té al davant reptes importants com la dinamització del comerç local i la defensa del teixit social que representa, en un moment delicat per a les botigues tradicionals.

 
Marc Espasa
Gerent del Patronat de Turisme de Salou

Després de la renúncia un pèl misteriosa de Juan Carlos Capilla i de la negativa del govern municipal a acceptar la moció d'ERC que demanava un concurs públic, Marc Espasa ha estat designat nou gerent d'un dels organismes més importants de la ciutat. El tècnic salouenc, amb experiència en els departaments de Joventut i Cultura, ha estat treballant els darrers dos anys a la Fundació Mas Miró de Mont-roig.

 
Eusebi Campdepadrós
Diputat de JxCat al Parlament

El diputat tarragoní ha estat el primer polític de la coalició de govern que ha elevat en seu parlamentària l'enuig de la regió amb relació al greuge ferroviari. Campdepadrós ha fet saber al conseller del ram, Damià Calvet, que la nova configuració de trens no ha deixat ningú content al territori. Com a resposta, Calvet ha promès que el tren-tram estarà operatiu a finals de 2024 i que representarà una revolució en el transport públic del Camp de Tarragona.

"El semàfor del 4 de març de 2020" "El semàfor del 3 de març de 2020"