El semàfor del 10 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Maria Farran
Director en cap d'Applus Idiada

Després de 32 anys al capdavant de l'empresa de tecnologia per a automòbils Idiada, la més important del Baix Penedès, Carles Grasas ha passat el relleu a la direcció a Josep Maria Farran. Un home de la casa amb àmplia experiència i coneixement de la companyia radicada a Santa Oliva. Una transició natural però que comptarà amb els reptes propis de la nova era que comença en la indústria de l'automoció.

 
Ariana Sánchez
Jugadora de pàdel reusenca

Bon inici d'any de la padelista reusenca que, fent parella amb Alejandra Salazar, va fer final al Marbella Master caient al tercer set contra una de les millors parelles del món, formada per Marrero i Josemaría. L'objectiu de Sánchez per a 2020 és assaltar la primera posició del rànquing mundial i ha començat de la manera adient per aconseguir-ho.

 
Alfred Bosch
Exconseller d'Exteriors de la Generalitat

Malgrat els reflexos que van portar ERC a forçar la dimissió de Bosch, l'escàndol creat a partir del cas d'assetjaments sexuals del cap de gabinet del ja exconseller no pot ser qualificat d'altra manera que gravíssim. Sobretot tenint en compte l'intent de silenciar haver apartat del càrrec l'infractor i que només s'hagi fet autocrítica després de la publicació de l'afer en un diari.

Més notícies de la categoria El semàfor