El semàfor del 12 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Blanca Cabré
Professora de l'IES Baix Camp

Un projecte de l'IES Baix Camp, amb el suport de la Cambra de Comerç, recrea el funcionament de la històrica Llotja de Reus, referència dels preus del sector agroalimentari durant més de dos segles. Els alumnes han pogut aixi aprendre del funcionament d'aquesta estructura econòmica de la ciutat, aplicant la nova tecnologia administrativa.

 
Juan Gallardo
Cap del Gabinet d'Estudis de la CEPTA

Controvertides declaracions del Gabinet d'Estudis de la CEPTA, que ha demanat frenar el projecte del Tren-Tram anunciat fa poc per la Generalitat i prioritzar les actuacions sobre les vies rodades. La Confederació Empresarial no hauria d'oblidar que el projecte de fer un millor transport públic a Tarragona no ha d'estar renyit amb acabar les carreteres projectades de fa anys com l'A-27 o el desdoblament de la N-340. La regió mereix actuacions decidides en tots dos àmbits i, a més a més, cal recordar que els signes dels temps aposten per la sostenibilitat del transport mitjançant energies netes i la disminució de les emissions del transport per carretera.

 
Pere Segura
Alcalde de Vila-seca

El Castell de Vila-seca va obrir les seves portes després de molts anys de treballs i espera. Una excel·lent notícia per a la ciutat i la regió que, a més a més, podrà gaudir d'una exposició única de gravats de Tàpies, gràcies a la bona entesa de l'Ajuntament i la Fundació Vila Casas.

Més notícies de la categoria El semàfor