El semàfor del 19 de març de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Sabaté
Subdelegat del Govern de l'Estat a Tarragona

Malgrat l'arrogació de totes les competències sanitàries i col·legials per part de l'Estat, una figura que es troba a faltar aquests dies de crisi a les comarques de Tarragona és la del subdelegat del govern espanyol a Tarragona —així com la delegada a Catalunya, Teresa Cunillera. Un fet que demostra que la decisió controvertida d'agafar les regnes dels serveis bàsics del país sense conèixer les cadenes de comandament pot ser complicat si es renuncia a la coordinació i s'adopten opcions unilaterals.

Antonio Ollés
Alcalde de Santa Bàrbara

La localitat del Montsià ha viscut la curiosa circumstància de canviar d'alcalde enmig de la crisi sanitària. La renúncia fa quinze dies d'Alfred Blanch havia deixat l'alcaldia de la població en l'interinatge i ha calgut organitzar un ple confinat i a porta tancada per fer el relleu.

Joan Negrié
Gestor cultural de la Sala Trono

Bona iniciativa de la Sala Trono de Tarragona que ha decidit oferir tres produccions pròpies a través de YouTube, perquè els aficionats al teatre independent puguin gaudir-ne en confinament. Aquest pròxim cap de setmana es podran veure les obres 'Al Sostre' de Nigel Planer, 'Els Tres Aniversaris' de Rebekka Kricheldorf i 'Lord K' del dramaturg tarragoní Marc Chornet.

Més notícies de la categoria El semàfor