El semàfor de l'1 de abril de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Fernando Aldecoa
Director General de PortAventura World

Després d'uns dies tensos de negociacions i amb unes perspectives molt dolentes per a PortAventura aquest 2020 que fan fins i tot dubtosa l'obertura a l'estiu, sindicats i empresa han arribat a un acord per fer extensiu l'ERTE als 1.500 treballadors fixos discontinus, a més dels 300 de l'estructura que hi treballen tot l'any. Una bona notícia que garanteix fins al 90% dels sous, que es pagaran entre les prestacions de l'Estat i les contribucions de l'empresa.

 
María Jesús Montero
Portaveu del Govern espanyol

En un clima general d'inconcreció, el Govern va comparèixer ahir per parlar per primer cop d'una sortida progressiva del confinament, que es preveu escalonada i lenta. Les noves mesures econòmiques no han significat cap gran avenç i ho ha apostat tot a l'evolució de la corba de contagis, encara no doblegada.

 
Lluís Miquel Pérez
President del Centre de Lectura de Reus

L'ateneu reusenc ha obert el seu fons digital a la consulta de tots els ciutadans durant les setmanes de confinament. Una gran oportunitat de gaudir de l'important fons fotogràfic, d'art o de documents digitals que el Centre de Lectura fa temps que treballa.

"El semàfor del 31 de març de 2020" "El semàfor del 30 de març de 2020"