El semàfor del 3 d'abril de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Jordi Just
President de la Cambra de Comerç de Reus

Gran èxit d'una jornada a la Cambra de Comerç de Reus a través d'una conferència virtual que ha organitzat i en la qual han participat prop d'una desena d'advocats del gabinet Roca i Junyent experts en diferents àmbits del dret. La preocupació per la sortida econòmica a la crisi és transversal entre els empresaris i el president de la cambra ha volgut deixar clar que: «les mesures que impulsa l’Administració per ajudar les empreses són absolutament insuficients».

 
Rubén Folgado
President de l'AEQT

Les empreses de l'Associació Empresarial Química de Tarragona han fet una donació de material sanitari, incloent-hi dotze equips de respiració i equipament de protecció personal als hospitals de la demarcació per ajudar en la lluita contra la pandèmia del coronavirus. El material, valorat en 330.000 euros, es distribuirà d'acord amb el criteri de les autoritats sanitàries.

 
Sílvia Vaquero
Regidora de Cultura del Vendrell

Els infants vendrellencs que facin anys durant el confinament rebran de l'Ajuntament un exemplar del conte 'Petita història del Vendrell', amb textos de Miquel Rovira i il·lustracions de Pilarin Bayés. Una iniciativa de la regidoria de Cultura.

"El semàfor del 2 de abril de 2020" "El semàfor de l'1 de abril de 2020"