El semàfor del 6 d'abril de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Annaïs Sastre
Portaveu de les cooperatives de sobirania alimentària

L'ordenança que impedia els ciutadans anar als seus horts particulars ha hagut de ser retirada degut a la pressió popular i les incongruències d'una directriu poc compatible amb l'autoconsum. Així ho ha fet saber a les autoritats una iniciativa de quatre cooperatives de treball de sobirania alimentària i Ramaderes de Catalunya que ha aconseguit imposar el sentit comú.

 
Irene Massana
Directora de la Coral de la Puríssima Sang de Reus

Enguany, per causa de la reclusió i el confinament, el pregó de Setmana Santa a Reus ha estat un pèl diferent. El clavari Francesc Pardo i la directora de la coral Irene Massana han llegit fragments per la ràdio d'altres pregons d'anys anteriors, recollits en el seu llibre Pregons de la Setmana Santa de Reus (1989-2019).

 
Pere Granados
Alcalde de Salou

L'alcalde de Salou va participar aquest divendres, a través de videoconferència, en una reunió extraordinària de la Red de Destinos Turísticos Inteligentes, que va comptar amb la participació de la secretària d'estat de Turisme, Isabel Oliver, i un centenar de representants de ciutats i municipis d'Espanya. L'objectiu era mirar endavant i redefinir el futur de les campanyes turístiques davant de les greus conseqüències de la pandèmia.