El semàfor del 7 d'abril de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Moisès Sumoy
Director de la residència Nostrallar

El director de la residència de gent gran Nostrallar dels Pallaresos ha hagut de sortir a defensar-se de les acusacions d'impedir l'accés a l'UME de l'exèrcit, per desinfectar les instal·lacions. Sumoy ha declarat: «volem tranquil·litzar als nostres avis i àvies. Ara bé, és descoratjador que, en aquest context, on estem donant el màxim de la nostra capacitat, es facin comentaris que són totalment difamatoris». La situació a moltes de les residències de gent gran a Tarragona és dramàtica, sobretot en punts com Valls, Vila-seca o els Pallaresos.

 
Christian Soriano
Primer tinent d'alcalde del Vendrell

Finalment, la polèmica del nomenament del regidor vendrellenc com a conseller delegat de l'empresa municipal El Vendrell Comunicació SL s'ha saldat amb la revocació del càrrec. La via judicial ha donat la raó a l'oposició, que havia demanat que Soriano dimitís per irregularitats en el procés d'elecció.

 
Pep Escoda
Fotògraf

El conegut fotògraf tarragoní i la seva veïna, l'escaladora Esther Ginés, han començat a fer un intercanvi de fotografies de confinament, des dels seus balcons respectius. Cada dia pengen les imatges a Twitter, alternant els rols d'artista i de model. Una curiosa iniciativa lúdica i artística producte de la reclusió.

"El semàfor del 6 d'abril de 2020" "El semàfor del 3 d'abril de 2020"