El semàfor del 9 d'abril de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Arrufí
President de la D.O. Terra Alta

Gran notícia per als vinyaters de la Terra Alta, que després de més de dotze anys han vist com es reconeixia la varietat de raïm Morenillo dins de la denominació d'origen. La protecció d'aquesta varietat de raïm negre emblemàtica de la comarca havia estat llargament esperada, ja que és característica de la regió vinícola i té unes propietats organolèptiques singulars.

 
Chakir el Homrani
Conseller de Treball i Afers Socials

Malgrat l'autocrítica del conseller per no haver arribat a temps a equipar les residències de gent gran amb la protecció necessària i l'haver pres el control de tots els centres de Catalunya, la situació els darrers dies a les residències tarragonines ha estat dantesca. Els morts a Vila-seca, a Valls i sobretot, el cas esfereïdor dels Pallaresos, demanaven una actuació més ràpida i decidida de la Generalitat.

 
Montserrat Caelles
Regidora de Projecció de Ciutat de Reus

El programa Reus@Casa, engegat per mantenir un mínim de normalitat en l'activitat comercial de la ciutat, ha començat una campanya informativa per incitar la ciutadania a no deixar de comprar la tradicional Mona de Pasqua tot i el confinament. A tal efecte, s'ha posat en contacte amb l'Associació de Forners Artesans de les comarques de Tarragona, el gremi d’Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona i la Unió de Botiguers de Reus per fer una llista dels professionals que donaran aquest servei.

"El semàfor del 8 d'abril de 2020" "El semàfor del 7 d'abril de 2020"