El semàfor del 14 d'abril de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Pep Inglada
Veí de Calafell

Gràcies al vídeo gravat i penjat a les xarxes per aquest veí de Calafell ingressat a l'Hospital Comarcal del Vendrell, ens hem pogut fer una idea del dia a dia d'un pacient de coronavirus, després d'haver contret la malaltia fa unes setmanes. El seu estat evoluciona favorablement segons n'ha informat la Xarxa Sanitària Santa Tecla.

 
Ana María Oñoro
Directora General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar

Quan les platges tarragonines arrasades pel temporal Glòria encara no han estat restituïdes del tot, el decret de l'estat d'alarma ha deixat molta feina a mig fer i tampoc no ha calgut tenir-les llestes per la temporada de Setmana Santa cancel·lada. Amb la vista posada a l'estiu, però, la Direcció General de Costes de l'Estat s'haurà de posar les piles per enllestir els treballs, que consisteixen en gran part a reposar la sorra que es va endur la llevantada.

 
Joan Llort
Secretari General d'UGT al Camp de Tarragona

Avui s'inicia la primera fase de desconfinament a Tarragona, que comporta la tornada a la feina dels treballadors no essencials. La secció sindical d'UGT a les nostres comarques ha volgut deixar clar que vigilaran que les empreses compleixin totes les mesures de protecció sanitària que es precisin i que no dubtaran a denunciar a Treball qui no respecti la seguretat exigida.

"El semàfor del 9 d'abril de 2020" "El semàfor del 8 d'abril de 2020"