El semàfor de l'11 de maig de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Maria Martínez
Associació Espai Verd

A Puigpelat, en una iniciativa pionera, l'associació Espai Verd ha decidit crear el primer bosc d’aliments de Catalunya, un espai de més de 8.000 m2 que es basa en una gestió de la terra adaptada al territori, que minimitza l’impacte humà i que es nodreix de la interacció entre les diverses espècies de la flora i la fauna. Una part del projecte de la reconversió sostenible del municipi i de l'Alt Camp.

 
Carlos Brull
Alcalde de Falset

La capital del Priorat també vol aprofitar els avantatges de la fase 1 que enceta avui la regió sanitària del Camp de Tarragona. L'ajuntament ha disposat eliminar places d'aparcament al carrer Miquel Barceló, eix principal dels bars i restaurants de la població, per habilitar terrasses més àmplies i facilitar la reactivació de la vida econòmica d'aquests establiments.

 
Carles Pellicer
Alcalde de Reus

L'entesa entre govern de Reus i oposició per a la reactivació econòmica de la ciutat comença a donar els seus fruits. Després de dues reunions, la darrera aquest mateix divendres, on també hi han participat representants empresarials i sindicals, la URV i la Cambra de Comerç de Reus, s'estan transaccionant ja les primeres propostes i arribant als primers acords, en un clima de total col·laboració entre tots els agents.