El semàfor del 22 de maig de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Lluís del Arca
Alcalde de Capçanes

D'entre les mesures de reactivació que els ajuntaments tarragonins han posat en funcionament, la de Capçanes es troba entre les més originals. Els 400 habitants de la població estan convidats a vermut i poden recollir al consistori un tiquet per animar-los a sortir de casa i consumir. De moment, la meitat dels censats ja ha recollit el val per fer el vermut.

 
Joaquim Margalef
Economista de la URV

S'ha fet públic l’Informe Trimestral de Conjuntura del Grup de Recerca i Territori de la URV, un estudi econòmic que impulsen les cambres de comerç tarragonines i que desenvolupa la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial. Aquesta edició és la primera que recull dades després de la incidència de la pandèmia de la Covid-19 i apunta a una recessió i una crisi de la qual podríem recuperar-nos el 2022.

 
Hermán Pinedo
Secretari general de Podem Tarragona

La direcció estatal de Podemos ha aixecat la suspensió cautelar del regidor tarragoní. Pinedo torna a ser el secretari general del partit a Tarragona i tanca així la crisi que es va desencadenar amb la constitució de govern municipal i el suport de la cúpula contra les bases.

"El semàfor del 21 de maig de 2020" "El semàfor del 20 de maig de 2020"