El semàfor del 4 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
María José Figueras
Rectora de la Universitat Rovira i Virgili

La Comissió Europea ha concedit a la URV una important subvenció de 4 milions d'euros que ha de permetre a la universitat tarragonina la contractació de cinquanta nous investigadors predoctorals durant 2020 i 2021. Una gran notícia que ajudarà la URV a atraure talent acadèmic d'arreu del món. En tot l'Estat només la Universitat Politècnica de Madrid i l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona han estat reconeguts en aquest programa d'ajuts.

 
Òscar Peris
Delegat de la Generalitat a Tarragona

El grup de treball que ha de dur a la reforma del PLASEQTA ha engegat màquines un cop la Generalitat ha retornat les competències de seguretat del sector químic a l'organisme tarragoní. A partir d'ara, els components de la taula de diàleg tindran dos mesos per fer les esmenes que creguin oportunes i millorar el document per a la seva aprovació final, ha explicat el Delegat Peris.

 
Sergi Tudela
Director de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya

Una decisió de la direcció general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat posa en perill la continuïtat de la Confraria de Pescadors de Calafell, una de les històriques de la nostra costa. Amb només sis barques, la confraria ja viu al límit de l'ofec econòmic. L'ordre de canviar de confraria les barques calafellenques que atraquen a Vilanova pot comportar la seva extinció definitiva.

"El semàfor del 3 de juny de 2020" "El semàfor del 2 de juny de 2020"