El semàfor del 29 de juny de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Camí Mendoza
Alcaldessa de Cambrils (ERC)

L'Ajuntament de Cambrils va presentar el seu propi pla local de reactivació econòmica, que comprèn totes les mesures destinades a contrarestar els efectes de la crisi sanitària. Segons l'alcaldessa, s'han adoptat totes les accions necessàries i extraordinàries per fer front a una situació incerta. Les 35 mesures tenen una partida pressupostària assignada de tres milions d'euros.

 
Fran Morancho
Alcalde de Mont-roig del Camp (PSC)

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp portarà a debat plenari la petició veïnal de canviar el nom de l'Avinguda Príncep d'Espanya, situada a Miami. Una denominació del nomenclàtor municipal que té l'origen en el règim franquista. Emparant-se en la Llei de la Memòria Històrica, l'equip de govern del PSC proposarà rebatejar la via com a Avinguda de la Diversitat, coincidint amb el Dia de l'Orgull LGBTIQ+.

 
Paula Curto
Jugadora de bàsquet

La jove basquetbolista ampostina ha decidit retirar-se de la pràctica esportiva. Provinent del CB Amposta i el CB Tarragona, la jugadora formava part des dels quinze anys de les files del FC Barcelona. Ara, tot just acabats els seus estudis universitaris i incorporada a la vida laboral, ha optat per deixar, almenys, momentàniament, el bàsquet.

"El semàfor del 26 de juny de 2020" "El semàfor del 25 de juny de 2020"