NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Semàfor

El semàfor del 3 de juliol de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Agnès Busquets
Actriu tarragonina

L'Ajuntament de Tarragona va anunciar ahir qui serà la pregonera de Santa Tecla 2020. L'honor recaurà en l'actriu Agnès Busquets, coneguda per la seva col·laboració al programa de TV3 'Polònia'. Un pregó que es farà amb aforament limitat i invitació prèvia però, si el coronavirus no ho impedeix, serà presencial.

 
Francesc Moliné
Alcalde de Móra la Nova

La Ribera d'Ebre serà la primera àrea rural de Catalunya en comptar amb una xarxa 5G, segons van presentar ahir el conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, Jordi Puigneró, i l'alcalde de Móra la Nova que va declarar: «Tenim moltes il·lusions i esperances dipositades en aquest projecte perquè volem deixar de ser una comarca poc valorada i perifèrica i convertir-nos en un pol tecnològic per les Terres de l'Ebre». L'àrea portarà el nom de CoEbreLab 5G Rural i és la primera que es promou al territori fora de l'entorn urbà.

 
Quim Nin
Vicepresident de la Diputació de Tarragona

El Vicepresident primer i la Presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, van fer un repàs ahir, en aquest article, del primer any de mandat a la institució amb el pacte entre ERC i JuntsxCAT. Un aniversari marcat per les catàstrofes climàtiques, l'explosió a la petroquímica i la Covid-19, però que, segons els dos polítics, ha estat regit pel treball i el consens entre els seus partits.