Semàfor

El semàfor del 24 de juliol de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Juan Carlos Romera
Portaveu del Grup Municipal de C's a Cambrils

La moció presentada pel grup municipal de Ciutadans a Cambrils per tal que la Generalitat inclogués la ciutat del Baix Camp al Pla Director de la futura Àrea Metropolitana de Tarragona ha estat aprovada pel plenari. Tots els grups, de manera unànime, hi han donat un suport. Una reclamació plena de lògica i sentit comú que pretén que la Conselleria de Territori recapaciti i posi Cambrils al costat dels sis municipis considerats en la primera reunió.

 
Àngel Pomerol
Artista

La Casa Canals de Tarragona s'ha convertit en un nou centre artístic per a la ciutat. La primera exposició que acollirà serà una mostra del fotògraf tarragoní, un repàs visual de l'art urbà de la ciutat.

 
Francesc Cerro
Dramaturg

I a Reus, una altra iniciativa cultural interessant. Francesc Cerro, Rosa Mateu i Jordi Vall impulsen un nou cicle escènic que té com a objectiu revitalitzar el talent local. S'han programat set espectacles diferents entre el 21 d'agost i el 13 de setembre repartits entre el Teatre Bartrina, la plaça del Teatre, davant mateix de l'equipament, i el Jardí de la Casa Rull.