El semàfor del 31 de juliol de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Lídia Bargas
Alcaldessa de Prades

L'alcaldessa de Prades ha mostrat el seu suport complet al veí de la localitat que ha rebut amenaces per la seva condició d'homosexual i drag-queen. La plaça major de la vila, a més a més, va viure ahir una concentració de protesta impulsada pel mateix Ajuntament amb l'objectiu de rebutjar qualsevol «qualsevol actitud discriminatòria, amenaçadora o d'odi envers el col·lectiu LGTBI».

 
Sergi Méndez
Alcalde d'Ulldemolins

Ulldemolins serà aquest agost un poble de circ, gràcies al programa del Departament de Cultura que pretén portar espectacles circenses a petites poblacions catalanes. Gràcies a això, el 14 i el 15 del mes vinent dos funcions arribaran a la localitat del Priorat.

 
Mercedes Teruel
Directora de la Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial

La Càtedra d'Innovació Empresarial de la URV adverteix en el seu últim estudi que «la crisi sanitària s'ha convertit ràpidament en una crisi econòmica». Un fet que s'intuïa però que les xifres i les estadístiques ja confirmen. En especial, el sector serveis és qui en podria sortir més tocat, ja que el seu estat d'endeutament ja era elevat abans de la pandèmia.

"El semàfor del 30 de juliol de 2020" "El semàfor del 29 de juliol de 2020"