Semàfor

El semàfor del 18 d'agost de 2020

El semàfor de TarragonaDigital
Raül Grau
Regidor de Medi Ambient de Riudecols

Mentre encara ressona la polèmica per la instal·lació dels parcs eòlics a la Terra Alta, s'ha sabut que un altre projecte, en aquest cas al Baix Camp, també ha rebut llum verda. Deu molins de 180 metres d'altura es muntaran a lo Vedat del Pany, entre Riudecols i Duesaigües, però a menys de mil metres de l'emblemàtica ermita de Puigcerver, cosa que ha disparat les alarmes i ha forçat el consistori a protegir els elements patrimonials. Segons el regidor de Medi Ambient, no són contraris al projecte, però els està donant molts maldecaps.

 
Josep Maria Bartomeu i Floreta
President del F.C. Barcelona

El president del Barça ha pres la pitjor de les decisions després del ridícul històric del primer equip de futbol de l'entitat a la Champions League. S'ha aferrat a la cadira i es mantindrà en el càrrec mig any més fins a les eleccions que ha convocat per al març de 2021. A banda ha destituït Setién i ha fitxat Koeman com a tècnic, quan el gruix del barcelonisme considera que l'actual president ha quedat desqualificat per prendre cap decisió de futur.

 
Matías Alonso
Diputat al Parlament

El diputat de Ciutadans pel Baix Penedès ha concedit a TarragonaDigital aquesta interessant entrevista, on es deixa veure un polític sòlid i amb criteri, malgrat el cicle a la baixa del seu partit. El diputat taronja considera que «la corrupció institucionalitzada ha deixat Tarragona a la cua».