Semàfor

El semàfor del 25 de gener de 2021

El semàfor de TarragonaDigital
Ester Cort
Directora teatral

L'actriu i directora reusenca, integrant de la companyia Parking Shakespeare, ha dirigit aquest cap de setmana la companyia local La Gata Borda en una adaptació abreujada i colorista de la comèdia 'Molt soroll per res'. Dues funcions que, malgrat l'aforament reduït, han omplert el Teatre Bartrina, obrint així temporada teatral d'hivern a la ciutat.

 
Juan Gallardo
Cap del Gabinet d'Estudis de CEPTA

Missatge preocupant de les empreses tarragonines a través de la CEPTA, segons el qual els nivells d'atur a la regió ja haurien assolit els nivells més baixos de la crisi de 2008. La destrucció de teixit empresarial per causa de la pandèmia de Covid-19 hauria disparat l'índex de desocupació fins al 28%.

 
Miguel Ángel Villarroya
Militar ebrenc

El general de La Galera ja no és el Cap de l'Estat Major de l'exèrcit espanyol. Atrapat per la polèmica de les vacunacions abans d'hora a la cúpula militar, la ministra de Defensa Margarita Robles es va veure forçada a acceptar-ne la dimissió. Quedarà per aclarir quina quantitat de vacunes es van destinar a l'Exèrcit i per què es va fer sense la transparència desitjada.